سفارش تبلیغ
صبا ویژن







میرحسین در کدام مسیر حرکت می‌کرد؟

چگونگی ورود و حرکت مهندس موسوی در مسیر فعالیت انتخاباتی، همچون اصل ورود وی به این عرصه با ابهاماتی همراه بود. در حالی که سوابق میرحسین وی را به عنوان گزینه‌ای از جریان دوم خرداد معرفی می‌نمود، وی با مواضعی نزدیک به اردوگاه اصول‌گرایان وارد عرصه انتخابات شد ولیکن تا بدانجا پیش رفت که گزینه اصلی جریان دوم خرداد در انتخابات دهم به شمار رفت. بررسی این فرآیند تغییر را در ذیل دو عنوان «سیر حمایتی» و «سیر کلامی – گفتمانی» می‌توان مورد بررسی قرار داد.

الف- سیر حمایتی:

سیر حمایت از میرحسین در طول مدت چندماه منتهی به انتخابات، مسیر پر پیچ و خمی را طی نمود. در ابتدای آغاز به کار وی اکثر نزدیکان ایشان را چهره‌های مستقل و متعادل تشکیل می‌دادند که اغلب آنها از جریانات دوم خرداد و برخی دیگر از جریان اصول‌گرا بودند. اما با گذر زمان و نزدیک شدن به زمان انتخابات چهره‌هایی وارد ستاد انتخاباتی وی گردیدند که در پرونده سیاسی خود گرایشات افراطی را ثبت کرده اند.

حمایت برخی از شخصیتهای شاخص جریانهای افراطی دوم خرداد از میرحسین، بعد از کناره گیری خاتمی، شرایط را برای قرار گرفتن موسوی در قلب اردوگاه دوم خرداد فراهم آورد و این فرآیند آن‌گاه تکمیل گردید که سه جریان شاخص دوم خرداد، یعنی حزب مشارکت، سازمان مجاهدین و مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیه، به طور رسمی از میرحسین موسوی به عنوان نامزد انتخاباتی خود حمایت نمودند. بر این فهرست می‌توان حمایت حزب اسلامی کار، خانه کارگر، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و کارگزاران سازندگی را که جمله از احزاب دوم خردادی می‌باشند نیز افزود.

بدین شکل میرحسین به عنوان نامزد اول جبهه دوم خرداد و درست در جایگاه خاتمی قرار گرفت و بدین صورت به تدریج پایگاه اجتماعی خود را در بین نیروهای ارزشی و اصولگرای جامعه از دست داد و با ریزش شدید رأی در این حوزه مواجه شد و در نهایت ب آراء خود را از میان پایگاه اجتماعی جریان دوم خرداد یافت. 

 متن کامل این مطلب 



  • کلمات کلیدی :
  • کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی